top of page
_H2A0383-Redigera-2.jpg

Er kärlek

Blickarna ni ger varandra, den mjuka kramen och den lätta pussen på pannan. Hur ni ler när ni ser varandra i ögonen och hur era skratt klingar i takt. Jag fångar allt detta, fångar er kärlek på ett naturligt och avslappnat sätt. Förevigar det vackra ni har tillsammans
parfotografering Jakobstad , fotograf jakobstad , fotograf stockholm, bröllopsfotograf stockholm

Avslappnat och Äkta

De flesta är inte alltför vana att stå framför kameran och kanske känner ni er spända inför att bli fotograferade. Det är helt naturligt men ni behöver inte vara oroliga. Det handlar om så mycket mer än den där ”perfekta bilden”, det handlar om att fånga det fina i just ER kärlek, det vackra i ERA känslor. Det handlar om hur ni strålar tillsammans och om det där leendet på era läppar när ni ser på varandra!


Jag finns med er hela vägen, guidar och hjälper er, ser till att ni känner er avslappnade. Rätt som det är glömmer ni helt bort att ni står framför kameran. Fotograferingen blir som en mysig dejt för er med mig som ett tredje hjul som fångar allt samman. En stund när ni får fokusera enbart på varandra.

_H2A7586-1 kopiera.JPG
_H2A1357.jpg

En rolig upplevelse

En parfotografering är världens bästa dejt!  En stund där ni får vara precis så tokiga, kära och ljuvliga som ni är! Ni får skratta tillsammans och visa varandra kärlek. Vi gör det till en mysig dejt som resulterar i en massa underbara bilder på köpet! 

210823IdaHagman09amandaparkkinen.JPG
bröllopsfotograf stockholm, parfotograf stockholm, fotograf jakobstad

Inga stela poser

 

Mitt sätt att jobba bygger på rörelse, äkta känslor och naturliga skratt. Vi kommer fånga det där fina i er kärlek och skapa bilder som känns naturliga och som er!

Det är min uppgift som fotograf att se till att ni har det roligt och känner er avslappnade. Jag kommer ge er små uppgifter som inte bara resulterar i härliga skratt utan även helt genuina bilder.

_H2A3896-1l kopiera.JPG
_H2A1954.jpg

Era minnen

Jag vill ge er bilder som känns genuina och som er rakt in i själen! Bilder som ni kommer kunna se tillbaka på om flera år och minnas exakt hur roligt ni hade den dagen vi tog dem. Ni kommer kunna känna samma känslor igen som ni kände där och då! Hur vackert är inte det?

_H2A0793-Redigera.jpg
parfotografering skåne, parfotografering göteborg, parfotografering stockholm
fotograf stockholm, fotograf jakobstad, parfotografering jakobstad, förlovningsfotografering

Vi vill boka!

Hur går det till?

Förfrågan

Skicka en förfrågan via mitt formulär längst ner på sidan, så kommer jag svara med förslag på datum, massa av info och pepp. Vi bestämmer ett upplägg på dejten som passar just er! 

Massa info och pepp!

 

Innan er fotografering får ni tillgång till min parquide fylld med massa tips och info inför fotograferingen, allt för att ni ska känna er så avslappnade som möjligt! Ni får bland annat tips när det kommer till klädval och min "non-posing-posing-guide" som visar hur jag jobbar och hur en parfotografering kan se ut! Jag finns såklart alltid till hands och svarar på era frågor, peppar och hjälper er!

Fotografering

 

Äntligen är det dags! Vi ses, fotograferar och har det roligt tillsammans! Ni kommer få mysa, skratta, busa och bara överösa varandra med kärlek! 

Ni får era bilder!

Ni kommer få se hur fina ni är, er kärlek strålar! Ni får tillgång till ett personligt webbgalleri där ni enkelt kan göra ett urval. Ni får välja ut era 15 favoriter från fotograferingen och såklart välja till bilder om ni älskar dem lika mycket som jag! 

Er investering

Parfotografering

FOTOGRAFERING

Under ca 1 timme ses vi och fotar på en vacker plats. Vi skapar en härlig stund fylld av skratt och kärlek

 

PEPP OCH GUIDER

Inför fotograferingen får ni massa pepp och mina två guider. Klädguiden som hjälper er bestämma vad ni ska ha på er och min ”posing-non-posing” guide där jag berättar hur jag brukar jobba och vanliga ”uppgifter” som mina par brukar få under en fotografering! 

 

20 REDIGERADE BILDER

Ni får 20 redigerade digitala bilder, men såklart finns det möjlighet att köpa till fler om ni har svårt att bestämma er och vill ha några till!

 

PERSONLIGT ONLINEGALLERI

Jag har ett webbgalleri där era bästa bilder laddas upp. Sedan får ni själv, i lugn och ro välja ut era favoritbilder som ni vill ha.

230211Sofia&Philip_022amandaparkkinen.jpg
Skicka er bokningsförfrågan

Tack för ert meddelande!

bottom of page