top of page
6B6A0421.jpg

Äkta, känslofylld och dokumentär storytelling

Blickarna ni ger varandra, den mjuka kramen och den lätta pussen på pannan. Hur ni ler när ni ser varandra i ögonen och hur era skratt klingar i takt. Jag fångar allt detta, fångar er kärlek på ett naturligt och avslappnat sätt. Förevigar det vackra ni har tillsammans
6B6A4156-4.jpg

Avslappnat och Äkta

De flesta är inte alltför vana att stå framför kameran och kanske känner ni er spända inför att bli fotograferade. Det är helt naturligt men ni behöver inte vara oroliga. Det handlar om så mycket mer än den där ”perfekta bilden”, det handlar om att fånga det fina i just ER kärlek, det vackra i ERA känslor. Det handlar om hur ni strålar tillsammans och om det där leendet på era läppar när ni ser på varandra!


Jag finns med er hela vägen, guidar och hjälper er, ser till att ni känner er avslappnade. Rätt som det är glömmer ni helt bort att ni står framför kameran. Fotograferingen blir som en mysig dejt för er med mig som ett tredje hjul som fångar allt samman. En stund när ni får fokusera enbart på varandra.

_H2A7586-1 kopiera.JPG
6B6A3131.jpg

En rolig upplevelse

En parfotografering är världens bästa dejt!  En stund där ni får vara precis så tokiga, kära och ljuvliga som ni är! Ni får skratta tillsammans och visa varandra kärlek. Vi gör det till en mysig dejt som resulterar i en massa underbara bilder på köpet! Det blir allt annat än stela poser, jag kommer guida er och se till att ni känner er avslappnade och har roligt.

210823IdaHagman09amandaparkkinen.JPG
20240508Ida&Emanuel43amandaparkkinen.jpg

Storytelling

Era bilder kommer kännas! Ni kommer se alla era känslor och bilderna kommer bli som små scener ur er egna romantiska film. Era bilder kommer att avspegla just er kärlek. Jag kommer fånga alla små detaljer, leenden och de känslorna ni känner för varandra Kanske springer ni över en sommaräng, ser njuter av solnedgången vid vattnet, har en picknick i kvällsljuset eller vandrar tillsammans genom en mysig skog. Var ni än är kommer kärleken verkligen få ta plats!

6B6A0454.jpg

Era minnen

Den här stunden kommer ni kunna se tillbaka på i flera år. Ni kommer kunna minnas exakt hur roligt ni hade den dagen vi tog era bilder och hur kära ni var. Ni kommer kunna känna samma känslor igen som ni kände där och då! Hur vackert är inte det?

6B6A3073.jpg
6B6A4355.jpg

Vill göra något speciellt under er fotografering men inte vet vad så hittar ni några förslag här:

 

- se solnedgången vid havet

- Utforska en helt ny plats

- Roadtrip

- Hyra en stuga ute i naturen och fota inne och ute

- Åka skridsko

- Måla en tavla tillsammans

- Ha en mysig picknick

- Skriva små brev till varandra där ni förklarar vad ni betyder för varandra <3

- Segla / ro

- Springa över en äng tillsammans

- Åka till en plats som betyder mycket för er

Inspireras av ideer från min pinterest

230711SofiaHeinämäki066amandaparkkinen.jpg

Vi vill boka!

Hur går det till?

Förfrågan

Skicka en förfrågan via mitt formulär längst ner på sidan,så kommer jag svara med förslag på datum, massa av info och pepp. Vi bestämmer ett upplägg på dejten som passar just er! 

Guide, moodboard och tips

 

Jag vill lära känna er för att verkligen kunna berätta er historia i bilderna. Inför er fotografering får ni berätta om era själva, era önskemål och känslan ni vill få fram. Utefter era önskemål skapar jag en personlig moodboar till er. Ni kommer även få en guide med bl.a klädtips och en massa pepp inför fotograferingen.

Fotografering

 

Äntligen är det dags! Vi ses, fotograferar och har det roligt tillsammans! Ni kommer få mysa, skratta, busa och bara överösa varandra med kärlek! 

Leverans

efter fotograferingen får ni en länk till ert personliga webbgalleri med er kärlekshistoria. Ni får alla färdiga bilder, noga utvalda och redigerade. Bilder som känns som er och som visar er kärlek. 

231105Veronica&Martin157amandaparkkinen.jpg

Din fotografering

Er fotografering

FOTOGRAFERING

Under 1-2h ses vi och fotar i vackra miljöer. 

 

KONSULTATION OCH PLANERING

Jag vill lära känna er för att verkligen kunna berätta er historia i bilderna. Inför er fotografering får ni berätta om era själva, era önskemål och känslan ni vill få fram. Vill ni så kan vi höras via teams annars fungerar mail också fint - det som känns bekvämt för er <3

GUIDE OCH TIPS

Utefter era önskemål skapar jag en personlig moodboar till er. Ni kommer även få en guide med bl.a klädtips och en massa pepp inför fotograferingen.

 

ALLA BRA BILDER 

Från er fotografering får ni alla bra bilder (minst 100 stycken) som berättar er historia och fångar era känslor! 

POLAROIDBILDER

Ni får med er några mysiga polaroidbilder med er hem från fotograferingen

20240429Emmie&Gabbe157amandaparkkinen.jpg
6B6A0141.jpg
INBOKADE RESOR UTOMLANDS

Juni

Italien, Österrike, Schweiz​

Juli

Ireland, Toscana

Augusti

Lofoten, Italien, Dolomiterna

Bucketlist:

Island, Lofoten, Madeira, Milos (Grekland), Frankrike, Nya Zeeland, Schweiz, Oregon coast, Yosemite, CA, Utah

Skicka er bokningsförfrågan

Tack för ert meddelande!

bottom of page