top of page
6B6A9534.jpg

Ida & Sebastian en mysig gravidfotografering - Stockholm

Ida och Sebastian träffade jag för första gången i februari när vi gjorde en parfotografering ute i det vackra vinterlandskapet. Nu nästan ett år senare väntar de sitt första barn och att se den glädjen de känner gör mig alldeles varm inombords. Ida och Sebastian är två så fina personer och jag är helt säker på att de kommer att bli underbara föräldrar. För deras gravidfotografering valde vi att ta mysiga parbilder i deras nyinköpta lägenhet, deras första gemensamma hem, en trygg plats som betyder mycket för dem. Hur mycket jag än älskar mäktiga landskap är en fotografering i hemmamiljö alltid speciell och något jag varmt kan rekommendera ifall du inte vill fotas utomhus vid kallare väder.


Intresserad av att boka en egen fotografering? Läs mer härComments


bottom of page