top of page
211121Jasmine&Adam_008amandaparkkinen.jpg

MINISESSIONS 2022 JAKOBSTAD

_H2A6808.jpg

En minisession är som namnet säger en kort och glädjefylld fotografering som passar såväl par, familjer, gravida och barn.

 

Fotograferingen är en mysig stund där ni får skratta och ha roligt tillsammans och samtidigt som jag fångar det vackra i er kärlek. Under fotograferingen får ni inga stela poser utan med hjälp av små aktiviteter som att kramas på olika sätt, snurra runt och mysa tillsammans skapar vi bilder som känns äkta och som er!

Möjlighet att ta julfoton

Ni får helt själva välja om ni använder er minisession som en kortare version av en vanlig fotografering eller om ni vill ta julfoton under er tid. Ni väljer med andra ord hur mycket julkänsla ni vill ha i bilderna. Lyktor, filtar, julkulor och en liten släde finns på plats för de som vill skapa de perfekta julbilderna att ge bort till släkten!

_H2A7586-1 kopiera.JPG
_H2A6857.jpg

En rolig upplevelse

Precis som en vanlig fotografering är en minisession en härlig stund för er! En stund där ni får vara precis så tokiga, kära och ljuvliga som ni är! Ni får skratta tillsammans och visa varandra kärlek. Vi gör det till en mysig dejt som resulterar i en massa underbara bilder på köpet! 

210823IdaHagman09amandaparkkinen.JPG
_H2A7220.jpg

Inga stela poser

 

Mitt sätt att jobba bygger på rörelse, äkta känslor och naturliga skratt. Vi kommer fånga det där fina i er kärlek oavsett om det handlar om er som famil och skapa bilder som känns naturliga och som er!

Det är min uppgift som fotograf att se till att ni har det roligt och känner er avslappnade. Jag kommer ge er små uppgifter som inte bara resulterar i härliga skratt utan även helt genuina bilder.

_H2A6761.jpg

Era minnen

Jag vill ge er bilder som känns genuina och som er rakt in i själen! Bilder som ni kommer kunna se tillbaka på om flera år och minnas exakt hur roligt ni hade den dagen vi tog dem. Ni kommer kunna känna samma känslor igen som ni kände där och då! Hur vackert är inte det?

_H2A6445.jpg

Er investering

Minisessions

FOTOGRAFERING

Under 20 intensiva och glädjefyllda minuter ses vi och fotograferar i en vacker utvald barrskog. Vi skapar en härlig stund fylld av skratt och kärlek

 

PEPP OCH GUIDER

Inför fotograferingen får ni en guide med information och tips som hjälper er känna er ännu mera avslappnade inför fotograferingen! Jag finns alltid tillhands och svarar på era frågor.

 

3 REDIGERADE BILDER

Ni får 3 redigerade digitala bilder, men såklart finns det möjlighet att köpa till fler om ni har svårt att bestämma er och vill ha några till!

 

PERSONLIGT ONLINEGALLERI

Jag har ett webbgalleri där era bästa bilder laddas upp efter fotograferingen. Ni får själv, i lugn och ro välja ut era favoritbilder som ni vill ha.

_H2A6991.jpg
bottom of page