top of page
211121Jasmine&Adam_008amandaparkkinen.jpg

MINISESSIONS 2022 JAKOBSTAD

_H2A6808.jpg

En minisession är som namnet säger en kort och glädjefylld fotografering som passar såväl par som familjer, gravida och barn.

Perfekt för er som vill fotografera julbilder i vacker miljö eller för er som inte vill boka en hel fotografering men ändå vill få vackra bilder!

_H2A7586-1 kopiera.JPG
_H2A6857.jpg

En rolig upplevelse

Minisessions är en mysig stund där ni får skratta och ha roligt tillsammans som samtidigt som jag fångar det vackra ni har tillsammans oavsett om det handlar om er som par, familj eller syskon!

210823IdaHagman09amandaparkkinen.JPG
_H2A7220.jpg

Inga stela poser

 

Mitt sätt att jobba bygger på rörelse, äkta känslor och naturliga skratt. Under fotograferingen får ni inga stela poser utan med hjälp av små aktiviteter som att kramas på olika sätt, snurra runt och mysa tillsammans skapar vi bilder som känns äkta och som er!

_H2A6761.jpg

Möjlighet att ta julfoton

Ni får helt själva välja om ni använder er minisession som en kortare version av en vanlig fotografering eller om ni vill ta julfoton under er tid.

 

Ni bestämmer hur mycket julkänsla ni vill ha i bilderna. Lyktor, filtar, julkulor och en liten släde finns på plats för de som vill skapa de perfekta julbilderna att ge bort till släkten!

_H2A6445.jpg

PLATS OCH TID

fotograferingen sker utomhus i en vacker barrskog i Jakobstad helgen 26.11-27.11 

. Exakt adress fås vid bokning

Mininsession

FOTOGRAFERING

Under 20 intensiva och glädjefyllda minuter ses vi och fotograferar i en vacker utvald barrskog. Vi skapar en härlig stund fylld av skratt och kärlek

 

PEPP OCH GUIDER

Inför fotograferingen får ni en guide med information och tips som hjälper er känna er ännu mera avslappnade inför fotograferingen! Jag finns alltid tillhands och svarar på era frågor.

 

3 REDIGERADE BILDER

Ni får 3 redigerade digitala bilder, men såklart finns det möjlighet att köpa till fler om ni har svårt att bestämma er och vill ha några till!

 

PERSONLIGT ONLINEGALLERI

Jag har ett webbgalleri där era bästa bilder laddas upp efter fotograferingen. Ni får själv, i lugn och ro välja ut era favoritbilder som ni vill ha.

60 euro

_H2A6991.jpg
bottom of page