top of page
parfotografering förlovningsfotografering Jakobstad Österbotten22-1ny kopiera.jpg

PARFOTOGRAFERING I ÖSTERBOTTEN

.

Er kärlek

Blickarna ni ger varandra, den mjuka kramen och den lätta pussen på pannan. Hur ni ler när ni ser varandra i ögonen och hur era skratt klingar i takt. Jag fångar allt detta, fångar er kärlek på ett naturligt och avslappnat sätt. Förevigar det vackra ni har tillsammans.

Sonja&Anton_amandaparkkinen_03.jpg
Sonja&Anton_amandaparkkinen_06.jpg
parfotografering förlovningsfotografering Jakobstad Österbotten
parfotografering förlovningsfotografering Jakobstad Österbotten

magin mellan er

Förlovningsbilder eller bilder på er kärlek, oavsett vad vill jag fånga känslan ni känner för varandra. Fånga det där äkta, gnistan som finns mellan er.

gravidförlovningsfotografering parfotografering Jakobstad Österbotten
gravidfotografering parfotografering Jakobstad Österbotten
200928_amandaparkkinen_03.jpg

Er fotografering

1 timme fotografering på noga utvald plats

Personligt onlinegalleri där du kan välja bilder

10 högupplösta bilder

 • När ska jag boka min gravidfotografering?
  Det är inviduellt när man vill bli fotograferad men jag brukar rekommendera att göra fotograferingen mellan vecka 26 och 36.
 • Kan min partner vara med?
  Ja, självklart får din partner vara med under fotograferingen om du vill det. När partners är med brukar jag börja med att ta egna bilder på dig för att sedan föreviga er tillsammans. Du får fina bilder på dig och även vackra bilder på er kärlek till varandra.
 • Vad ska jag ha på mig?
  När du bokar en gravidfotografering har du möjlighet att låna vackra klänningar ur min gravidgarderob. Om du hellre vill bära en egen klänning är det förstås också okej!
 • Jag känner mig inte bekväm framför kameran
  Du behöver inte vara orolig, jag kommer hjälpa dig under fotograferingen med lätta och naturliga poser som ger de där magiska bilderna! Vi kommer prata och skratta tillsammans och jag kan lova att du kommer att känna dig avslappnad.
 • Vad gör vi om det är dåligt väder?
  Ljuset är något som är väldigt viktigt för att få till riktigt magiska bilder och ifall vädet inte är på vår sida hittar vi naturligtvis en annan dag för fotograferingen.
bottom of page