top of page
Emilia&Kalle_09amandaparkkinen.jpg

.

Föreviga minnen för livet

Grattis till graviditeten fina du! Att bära ett barn är något av det största du kommer göra. Varje gravid kvinna och blivande mamma förtjänar en stund när fokus ligger bara på henne och barnet hon bär. Föreviga den här väntans stund och ha möjlighet att se tillbaka på den.

_H2A3999 kopieraf.jpg

”Amanda fick mig att känna mig bekväm framför kameran samtidigt som jag hade jättekul! Det märks att fotografering är hennes passion för hon har ett öga för detaljer som gör varje bild sagolik. Jag är så tacksam över att just Amanda för att föreviga min graviditet för det var en fantastisk upplevelse och bilderna blev helt magiska!” - Mimmi

Emilia&Kalle_07amandaparkkinen.jpg
230502Ronja&Simon_21amandaparkkinen.jpg

Avslappnat & mysigt

Du behöver inte känna dig nervös inför fotograferingen, jag kan lova dig att det blir en mysig stund. Under fotograferingen kommer jag hjälpa dig och med enkla poseringar som att lägga händerna på magen skapar vi naturliga bilder.

_H2A3896.jpg

Låna klänningar

Precis som ljus och plats så är kläderna något som har stor betydelse att ge bilderna det där lilla extra. Jag har därför valt att bygga upp min egen gravidgarderob som du får möjlighet att låna klänningar från under din fotografering. 

Noga utvalda platser

För att kunna skapa magiska bilder har miljön och ljus väldigt stor betydelse. Jag har samlat på mig smultronställen i Jakobstadsregionen som är lätta att ta sig till och där ljuset faller fint. 

Mer än fina bilder

Jag vill ge dig mer än bara fina bilder, jag vill ge dig möjlighet att stanna upp och jag vill få dig att förstå hur fin och fantastisk du är!

Emilia&Kalle_40amandaparkkinen.jpg
_H2A4215.jpg

Din gravidfotografering

FOTOGRAFERING

Under ca 1 timme ses vi och fotar på en vacker plats. Vi skapar en härlig stund fylld av skratt och kärlek

LÅNA DIN KLÄNNING

Du får möjlighet att låna 1-2 klänningar från min gravidgarderob under din fotografering 

 

GUIDER

Inför fotograferingen får du/ni min gravidguide med pepp och tips inför fotograferingen. Ifall din partner är med får ni även min ”posing-non-posing” guide där jag berättar hur jag brukar jobba med par och vanliga ”uppgifter” som mina par brukar få under en fotografering! 

 

20 REDIGERADE BILDER

Du får 20 redigerade digitala bilder, men såklart finns det möjlighet att köpa till fler om du har svårt att bestämma er och vill ha några till!

 

PERSONLIGT ONLINEGALLERI

Jag har ett webbgalleri där dina bästa bilder laddas upp. Sedan får du i lugn och ro välja ut dina favoritbilder som du vill ha.

230502Ronja&Simon_14amandaparkkinen.jpg
 • När ska jag boka min gravidfotografering?
  Det är inviduellt när man vill bli fotograferad men jag brukar rekommendera att göra fotograferingen mellan vecka 26 och 36.
 • Kan min partner vara med?
  Ja, självklart får din partner vara med under fotograferingen om du vill det. När partners är med brukar jag börja med att ta egna bilder på dig för att sedan föreviga er tillsammans. Du får fina bilder på dig och även vackra bilder på er kärlek till varandra.
 • Vad ska jag ha på mig?
  När du bokar en gravidfotografering har du möjlighet att låna vackra klänningar ur min gravidgarderob. Om du hellre vill bära en egen klänning är det förstås också okej!
 • Jag känner mig inte bekväm framför kameran
  Du behöver inte vara orolig, jag kommer hjälpa dig under fotograferingen med lätta och naturliga poser som ger de där magiska bilderna! Vi kommer prata och skratta tillsammans och jag kan lova att du kommer att känna dig avslappnad.
 • Vad gör vi om det är dåligt väder?
  Ljuset är något som är väldigt viktigt för att få till riktigt magiska bilder och ifall vädet inte är på vår sida hittar vi naturligtvis en annan dag för fotograferingen.
Skicka din bokningsförfrågan

Tack för ert meddelande!

bottom of page