top of page
familjefotograf jakobstad österbotten

FAMILJEFOTOGRAFERING I ÖSTERBOTTEN

.

Fånga känslor och minnen

Gemenskapen och kärleken som finns inom en familj är något oerhört vackert. Skrattet, leendet på barnens läppar och barfota springet i gräset. Allt det där är värt att bevara för att kunna titta tillbaka och minnas. Under er familjefotografering vill jag fånga det som är äkta, jag vill föreviga er familj precis som den är och få er att minnas den tiden som är nu.
familjefotograf jakobstad österbotten
lifestylefotografering familjefotografering jakobstad österbotten

Familjefotografering lifestyle

En lifestylefotografering är en avslappnad fotografering i den miljön där ni känner er som mest hemma - i ert eget hem.  Jag kommer till er och skapar bilder på er i er vardagsmiljö. Barnen lekande i rummet, familjen tillsammans i soffan eller varför inte pepparkaksbaket i köket.

familjefotograf jakobstad österbotten

Familjefotografering utomhus

Naturen är väldigt vacker oavsett årstid och en vacker plats kan ge bilderna det där lilla extra. Jag har mina smultonställen där vi kan skapa oerhört fina bilder. Vid en familjefotografering utomhus kan barnen busa runt och samtidigt som jag förevigar er tillsammans .

Äkta, naturligt och personligt

Ni behöver inte vara nervösa inför fotograferingen, jag kan lova att er familjefotografering blir en mysig stund. Det kommer inte bli några stela leenden utan jag fångar er familj precis som den är. Ni får skratta tillsammans, kramas och bara var de ni är - precis som ni vill minnas er familj

230118AndreaNorrman_78amandaparkkinen.jpg
230118AndreaNorrman_101amandaparkkinen.jpg
_H2A3019-1 kopiera.jpg

Er familjefotografering

1 timme fotografering på utvald plats antingen i naturen eller hemma hos er i form av en lifestylefotografering

En familjeguide med tips och råd inför fotograferingen

Personligt onlinegalleri där ni kan välja bilder 

15 högupplösta bilder

 

 • När ska jag boka min gravidfotografering?
  Det är inviduellt när man vill bli fotograferad men jag brukar rekommendera att göra fotograferingen mellan vecka 26 och 36.
 • Kan min partner vara med?
  Ja, självklart får din partner vara med under fotograferingen om du vill det. När partners är med brukar jag börja med att ta egna bilder på dig för att sedan föreviga er tillsammans. Du får fina bilder på dig och även vackra bilder på er kärlek till varandra.
 • Vad ska jag ha på mig?
  När du bokar en gravidfotografering har du möjlighet att låna vackra klänningar ur min gravidgarderob. Om du hellre vill bära en egen klänning är det förstås också okej!
 • Jag känner mig inte bekväm framför kameran
  Du behöver inte vara orolig, jag kommer hjälpa dig under fotograferingen med lätta och naturliga poser som ger de där magiska bilderna! Vi kommer prata och skratta tillsammans och jag kan lova att du kommer att känna dig avslappnad.
 • Vad gör vi om det är dåligt väder?
  Ljuset är något som är väldigt viktigt för att få till riktigt magiska bilder och ifall vädet inte är på vår sida hittar vi naturligtvis en annan dag för fotograferingen.
Skicka er bokningsförfrågan

Tack för ert meddelande!

bottom of page